Alman

Ravintola

Lähiruokaa aidoista raaka-aineista

Alman ainutlaatuinen kuusi metriä korkea jugend -henkinen ravintolasali tarjoaa upeat puitteet ruokahetkellesi. Ravintola sopii niin arikipäivän lounashetkeen kuin ikimuistoiseen juhlaan. Alman ammattitaitoiset tarjoilijat huolehtivat ruokahetkenne sujuvuudesta perinteisen palvelun kera. Maukkaat annokset valmistuvat vanhan Rautsikan talonmiehen asunnon tilalle tehdyssä modernissa, hygienisessä ja joustavassa keittiössä huippuammattilaisten voimin.

AUKIOLOAJAT

Maanantaista perjantaihin
aamiainen 6.30 – 9.30 / lounas 11-14 / Ala Carte 14-22 (21.30)
Heinäkuussa maanantaisin vain aamiainen 6.30-9.30, ti-pe aamiainen 6.30-9.30 / Ala Carte 15-22 (21.30)
Lauantaisin
aamiainen 7.00 – 10.30 / Ala Carte 12-22 (21.30)
Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä
aamiainen 8.00 – 11.00

Alman Ala Carte -lista

Alman Viinilista

Alman Terassilista
Terassilistan annokset tarjolla myös Ala Carte -ruokailussa

Tervetuloa Almaan nauttimaan!

Pääsali

Ravintolasalimme on vanhan rautatieläisten talon sydän. Vanha seinäjokisten kokoontumispaikka jossa nykyisin kokoonnutaan Alman aamiaiselle, lounaalle, illalliselle sekä mm. konsertteihin, kokouksiin tai juhliin.

Tarjoilijamme pukeutuvat perinteikkään arvokkaasti luoden omalta osaltaan asiakkaidemme arvoisen tunnelman ravintolaan. Kohtelias ja sujuva palvelu on itsestäänselvyys ja asiakkaanamme koet varmasti olevasi meille tärkeä.

Keittiössä Alman kokit käyttävät mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita laadusta ja saatavuudesta tinkimättä. Itsenäisenä ravintolana pystymme toteuttamaan asiakkaiden toiveiden mukaiset menut ruokalistan ulkopuoleltakin etukäteen tilattuna. Vain mielikuvitus on rajana ja raaka-aineiden saatavuuskin on vain haaste, ei este.

Aulabaari & Terassi

Alman Aulabaari ja terassi palvelevat ravintolasalin vieressä ravintolan aukioloaikoina. Ennen vastaanottona palvellut tiski on muokattu palvelemaan baarityylisesti niin hotellin asiakkaita kuin janoisia ohikulkijoita tai illanviettäjiä. Juomavalikoima on kattava ja keittiöstä saa nopeasti pientä purtavaa.

Varaukset

Myös suoraan TableOnline -varauskalenterista alta:

Scroll to Top