Hotelli-Ravintola Alma, Seinäjoki

Päärakennuksen sviitin makuuhuonenosto3.jpg Tornin kahden hengen saunallinen huoneTornihuone 1

Päärakennus

Alman päärakennuksessa on kaksikymmentä viihtyisää ja kodikasta hotellihuonetta; kaksi sviittiä, yksitoista kahden hengen huonetta sekä seitsemän yhden hengen huonetta. Huoneet sijaitsevat rakennuksen uudisosassa joka on tehty 2006 ja laajennettu vuosina 2012 ja 2013, joten äänieristys ja muut nykyajan mukavuudet on yhdistetty vanhaa tyyliä kunnioittaen ravintolaosaan (vanha rautatieläisten talo, rakennettu 1909 ja kunnostettu 2006). Kaikki huoneet on osittain sisustettu antiikkiesineillä ja huoneiden värisävyt ovat erilaisia, joten kahta samanlaista huonetta ei Almasta löydy.

Alman Torni

Uusimmat ja erikoisimmat Alman huoneet löytyvät 1920 -luvulla rakennetusta VR:n höyryvetureiden vesitornista Alman päärakennuksen takaa. Torniin valmistui elokuussa 2015 kuusi kahden hengen saunallista huonetta sekä ylimmän kerroksen reilunkokoinen sviitti poreammeineen ja saunoineen. Junaradan läheisyydestä huolimatta huoneet ovat erittäin hiljaisia ja rauhallisia. Sen takaa äänieristetyt ikkunat sekä ohuimmillaan noin 70cm vahvuiset tiiliseinät.

Vastaanotto ja aamiainen sekä muut ravintolapalvelut hoituvat Alman päärakennuksessa vain muutaman kymmenen metrin päässä tornihotellista.

360

Laadukkaat ja persoonalliset huoneet

Hotelli-Ravintola Alma tarjoaa majoittujalle erottuvan hotellikokemuksen ja rauhallisen yöpymisen niin puurakenteisessa
päärakennuksessa kuin tiilisessä vesitornissa. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta Alman huoneet ovat hiljaisia ja
rauhallisia, edes ohikulkevat junat tai ravintolassa meneillään olevat juhlat eivät häiritse untasi.

onosto1.jpg

Yhden hengen huoneet

Alman yhden hengen huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä. Varustuksena mm. reilun kokoinen työpöytä ja nopea internetyhteys.

onosto2.jpg

Kahden hengen huoneet

Alman kahden hengen huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä. Varustuksena mm. reilun kokoinen työpöytä ja nopea internetyhteys.

onosto3.jpg

Sviitit

Alman päärakennuksen sviitit ovat tilavia ja viihtyisiä ja niissä on olohuone ja makuuhuone erikseen. Toisessa sviitissä on poreamme ja toisessa sauna.

onosto4.jpg

Alman Tornin huoneet

Alman Tornissa on kuusi kahden hengen saunallista huonetta sekä ylimmän kerroksen hulppea Tornisviitti saunalla ja poreammeella.