Ravintola Alma, Seinäjoki

Alman ainutlaatuinen kuusi metriä korkea jugend -henkinen ravintolasali tarjoaa upeat puitteet ruokahetkellesi. Ravintola sopii niin arikipäivän lounashetkeen kuin ikimuistoiseen juhlaan. Alman ammattitaitoiset tarjoilijat huolehtivat ruokahetkenne sujuvuudesta perinteisen palvelun kera. Maukkaat annokset valmistuvat vanhan Rautsikan talonmiehen asunnon tilalle tehdyssä modernissa, hygienisessä ja joustavassa keittiössä huippuammattilaisten voimin.

VARAA PÖYTÄSI TÄSTÄ

Alman ravintolasali

Tarjoilijamme pukeutuvat perinteikkään arvokkaasti luoden omalta osaltaan asiakkaidemme arvoisen tunnelman ravintolaan. Kohtelias ja sujuva palvelu on itsestäänselvyys ja asiakkaanamme koet varmasti olevasi meille tärkeä.

Keittiössä Alman kokit käyttävät mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita laadusta ja saatavuudesta tinkimättä. Itsenäisenä ravintolana pystymme toteuttamaan asiakkaiden toiveiden mukaiset menut ruokalistan ulkopuoleltakin etukäteen tilattuna. Vain mielikuvitus on rajana ja raaka-aineiden saatavuuskin on vain haaste, ei este.

Aulabaari

Vastaanoton viereisessä aulabaarissa voi katsella televisiota, lukea päivän lehdet tai lukea sähköpostit Alman tarjoaman langattoman nettiyhteyden avulla.

Aulabaarissa nautit myös aina tuoretta Presidentti -kahvia, erilaisia teelaatuja, erikoiskahveja, kaakaota ja kylmiä juotavia maukkaiden leivonnaisten tai piirakoiden kera.

Myös viinilasillinen tai Hartwallin Almalle myöntämän Laatutuoppi -sertifikaatin mukaisesti tarjoillun Heineken -tuopin ääressä aika kuluu Alman rauhallisessa aulabaarissa.

Terassi

Alman aurinkoinen terassi palvelee asiakkaitaan kesäaikaan vilvoittavan ja toisaalta pieneltä sateelta suojaavan reilun kokoisen markiisin alla. Terassilla nautit rauhallisen taustamusiikin soidessa rentouttavia hetkiä hyvässä seurassa tarjoilijoiden tuodessa juomanne ja ruokanne pöytään myös terassilla.

Kuohu

Lähipanimon olutta

Sen lisäksi, että Alman keittiössä käytetään mahdollisimman paljon lähituottajien raaka-aineita, tarjoilemme myös lähipanimon olutta. Mallaskosken Panimolle on Almasta vain reilun kilometrin matka, joten luonnollisesti Almasta saa Mallaskosken Kuohu -oluita.

VARAA PÖYTÄSI HELPOSTI ALLA OLEVAN KALENTERIN AVULLA: