Alman puhelinnumero 06 4215200

Alman huonevaraukset hoituvat helposti netin kautta

Alman päärakennuksen sviitit

Alman sviitit tarjoavat viihtyisyyttä ja ripauksen ylellisyyttä tavanomaiseen hotellikäyntiin verrattuna. Tilavia huoneitammekin tilavampi kahden huoneen 42 neliön kokoinen sviitti soveltuu vaativimpaankiin makuun tarjoten tilaa, tyyliä ja toimivuutta. Alakerran Ukko-Pekka -sviitissä on oma sauna ja yläkerran Risto -sviitissä poreamme.

Makuuhuoneen ja olohuoneen erottaa tyylikkäät savulasilliset pariovet, joten taulutelevision katselu olohuoneessa ei häiritse huonekaverin unta. Levitettävä vuodesohva olohuoneessa ja tilavat huoneet lisävuodemahdollisuuksineen mahdollistavat suuremmankin perheen tai seurueen majoittumisen sviiteissämme.

Makuuhuoneessa on kaksi laadukasta 90 cm leveää vuodetta, jotka pyynnöstänne pedataan yhtenäisellä petauspatjalla ylelliseksi 180 cm leveäksi parivuoteeksi vaikka hääyötänne varten. Olohuoneen puolella seurustelutilaa tuovat kaksi nojatuolia ja sohva sekä työskentelyä varten työtuoli ja tilava työpöytä.

kuva1-sviitti.jpg
kuva2-sviitti.jpg

Huonetietoa

- huonekoko 42m2
- 2 x 90cm leveä sänky yhtenäisellä petauspatjalla
- työpöytä ja työtuoli
- 2 x nojatuoli, vuodesohva
- tilava wc & suihku, hiustenkuivain
- sauna tai poreamme
- kylpytakit ja -tossut
- televisio ja dvd -soitin
- Tivoli Audio -radio
- minibaari
- vedenkeitin, teetä ja kaakaota
- silitysrauta ja -lauta
- internetyhteys

Hinnat

Alman päärakennuksen sviitit
(saunallinen tai poreammeellinen)

Yksi majoittuja 168€ / yö
Kaksi majoittujaa 228€ / yö

Muuta
Lisävuode 30€

Hinnasto ei voimassa tapahtumien aikaan. Huonehinnat sisältävät aamiaisen, iltasaunan ja internetyhteyden sekä parkkipaikan hotellin pihasta.

Huonehinnat sisältävät aamiaisen, iltasaunan ja internetyhteyden sekä parkkipaikan hotellin pihasta. Majoittuessa myös mahdollista käydä Fressi -kuntosalilla veloituksetta.

kuva3-sviitti.jpg