Tilaisuudet

Alman upea ravintolasali kabinetteineen muuntautuu monenlaisen ja -kokoisen tilaisuuden pitopaikaksi. Oli sitten aihetta juhlaan tai muistamiseen, valikoimastamme löytyy tilat ja tarjoilut erikokoisille ryhmille.

Omat juhlat ja tilaisuudet

Alma on avoinna koettavaksi - kaikille. Voit tulla viettämään kaikkia ihmiselämään mahtuvia tapahtumia Alman upeisiin tiloihin maittavien tarjoilujen ja yksilöllisen palvelun kera!

Kastejuhlat, lastenjuhlat, lasten syntymäpäivät, rippijuhlat, valmistumisjuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät, hääpäivät, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet ja kaikki näiden tilaisuuksien väliin sopivat 2-160 hengen tapahtumat järjestämme Almassa ammattitaidolla ja kokemuksella!

Yritystilaisuudet

Alkavan yrityksen perustamiskokouksesta ison pörssiyhtiön vuosijuhlaan - kaikki onnistuvat Almassa aina 160:n vieraan kokoisiin juhliin saakka. Oli kyseessä aamaistilaisuus asiakkaille, tiimin palkintoillallinen, tyky-päivä tai cocktailtilaisuus, kannattaa kääntyä Alman asiantuvan henkilökunnan puoleen ja suunnitella tilaisuutesi heidän kanssaan. Näin voit olla varma että epäonnistumiselle ei ole sijaa.

Yksityistilaisuudet

Mikäli tilaisuutenne laatu tai koko on sitä luokkaa, että ette muita mieluusti haluaisi samaan aikaan ravintolaamme, voimme sopia pidettäväksi yksityistilaisuuden. Tällöin koko huomiomme on Teidän Tilaisuudessanne.