Varastohotelli Veturitalli

Varastohotelli Veturitalli on laajentunut kahdesta pilttuusta kuuteen ja Seinäjoen Varastohotellin toiminta on siirtynyt samoihin tiloihin. Tilat sijaitsevat upeissa tiloissa, vanhassa kahdentoista veturin tallissa aivan Seinäjoen keskustassa, Hotelli-Ravintola Alman takana ratojen välissä.

Vuokrattavia varastokoppeja löytyy kahdesta neliöstä viiteentoista, joten moneen tarpeeseen löytyy sopivan kokoinen tila. Kaikki varastopilttuut on kuivia ja lämmitettyjä tiloja (n. 10-15C talvella) ja massiivinen tiilirakennus ei kesälläkään kuumene liiaksi.

Tilojen esittelyt ja vuokrasopimukset Juha Ylikoski / varastohotelli@hotelalma.fi tai puhelimitse 044 3588944.

OMAN ULKO-OVEN AVAIMEN SISÄLTÄVIEN KOPPIEN TIEDOT JA HINNAT:

Vuokravarastoista kopit numero 1-24 toimii siten, että varaston ulko-oveen saa vuokrasopimuksen tehtyään oman avaimen, jolla pääsee varastolleen milloin tahansa. Varastokoppi lukitaan omalla munalukolla. Näihin varastoihin kulku ovesta numero 1.

Pohjakuva kopit 1-12 Pohjakuva kopit 13-24

Koppien 1-24 hinnasto Vuokrausehdot

VARASTOKOPPIEN, JOIHIN PÄÄSEE ALMASTA LAINATTAVALLA AVAIMELLA, TIEDOT JA HINNAT:

Kopeilla 30-100 käydessään asiakas voi kuitata Hotelli-Ravintola Alman vastaanotosta varaston ulko-oven avaimen lainalle siksi aikaa kun käy varastokopillaan. Vierailu varastolla onnistuu täten aina kun Alma on avoinna, muina aikoina kuten sunnuntaisin tai juhlapyhinä tarvittavista käynneistä on sovittava etukäteen erikseen. Myös nämä varastokopit kukin lukitsee omalla lukollaan ja kulku varastoihin ovesta 2 tai 3.

Kopin koko (m2)Kopin hinta / kk
242,00 €
2,549,00 €
358,00 €
3,563,00 €
473,00 €
585,00 €
6,599,00 €
8,5118,00 €

Tutustu tämän linkin kautta myös Varastohotelli Veturitallin Facebook -sivuun!

Varastohotelli_Veturitalli_ovi_3.jpg
Varastohotellin kolmosovelta ulkokuvaa upeasta rakennuksesta. Ulko-ovien eteen tulossa vielä asvaltti helpottamaan kulkua.

Varastohotelli_Veturitalli_sisäkuva.jpg
Varastokäytävällä mahtuu viemään tavaraa vaikka pumppukärryn lavalla.

Varastohotelli_Veturitalli_2_neliön_koppi.jpg
Kahden neliön kopista sisäkuva. Vanha tiilipinta ja kivijalka on maalattu sotkemattomaksi.