Vastaanotto

Alman vastaanotto sijaitsee päärakennuksessa, jonka kautta myös tornihotellin huoneisiin sisäänkirjautuminen tapahtuu. Aulabaarin palvelut ovat myös tarjolla aina vastaanoton aukioloaikoina.

Laajennustyömaamme saattaa aiheuttaa ääniä joihinkin huoneisiin arkisin klo 7-16 vuoden 2019 aikana. Pahoittelemme tätä tilojemme kasvun vaatimaa välttämätöntä haittaa.

ma - pe

lauantai

sunnuntai

6.30 - 22.00

7.30 - 22.00

8.00 - 12.00

Huoneet saa käyttöön saapumispäivänä viimeistään klo 14.
Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12.
(tarvittaessa voidaan sopia myöhäisemmästä luovutuksesta)

Vastaanoton yhteydessä palvelee aulabaari ja kesäaikaan myös tilava terassi. Pitkän päivän päätteeksi voit nauttia kylmät tai kuumat juotavat makean tai suolaisen kera.

Tarjolla perinteiseen tyyliin espressokeittimellä käsin tehdyt erikoiskahvit ja itse leivotut piirakat ja pullat.

Barista

Hotellihuoneet

Päärakennuksen sviitin makuuhuonenosto3.jpgTornin kahden hengen saunallinen huoneTornihuone 1

Päärakennus

Alman päärakennuksessa on kaksikymmentä viihtyisää ja kodikasta hotellihuonetta; kaksi sviittiä, yksitoista kahden hengen huonetta sekä seitsemän yhden hengen huonetta. Huoneet sijaitsevat rakennuksen uudisosassa joka on tehty 2006 ja laajennettu vuosina 2012 ja 2013, joten äänieristys ja muut nykyajan mukavuudet on yhdistetty vanhaa tyyliä kunnioittaen ravintolaosaan (vanha rautatieläisten talo, rakennettu 1909 ja kunnostettu 2006). Kaikki huoneet on osittain sisustettu antiikkiesineillä ja huoneiden värisävyt ovat erilaisia, joten kahta samanlaista huonetta ei Almasta löydy.

Alman Torni

Uusimmat ja erikoisimmat Alman huoneet löytyvät 1920 -luvulla rakennetusta VR:n höyryvetureiden vesitornista Alman päärakennuksen takaa. Torniin valmistui elokuussa 2015 kuusi kahden hengen saunallista huonetta sekä ylimmän kerroksen reilunkokoinen sviitti poreammeineen ja saunoineen. Junaradan läheisyydestä huolimatta huoneet ovat erittäin hiljaisia ja rauhallisia. Sen takaa äänieristetyt ikkunat sekä ohuimmillaan noin 70cm vahvuiset tiiliseinät.

Vastaanotto ja aamiainen sekä muut ravintolapalvelut hoituvat Alman päärakennuksessa vain muutaman kymmenen metrin päässä tornihotellista.

360