Vastaanotto

Alman vastaanotto palvelee Uuden Tornin aulassa. Hotellin pääsisäänkäynti on kohti rautatieasemaa, joten junalta on helppo tulla suoraan hotelliin!

Vastaanoton aukioloajat:

Maanantaista perjantaihin:
6.30 - 22.00

Lauantaisin:
7.30 - 22.00

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä:
8.00 - 12.00

Huoneen saa käyttöön saapumispäivänä viimeistään klo 15.
Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12.
(tarvittaessa voidaan sopia myöhäisemmästä luovutuksesta)

Alman hotellin vastaanotto

Hotellihuoneet

Päärakennus

Alman päärakennuksessa on kaksikymmentä viihtyisää ja kodikasta hotellihuonetta; kaksi suitehuoneistoa, yksitoista kahden hengen huonetta sekä seitsemän yhden hengen huonetta. Huoneet sijaitsevat rakennuksen uudisosassa joka on valmistunut 2006 ja laajennettu vuosina 2012 ja 2013. Äänieristys ja muut nykyajan mukavuudet on yhdistetty vanhaa tyyliä kunnioittaen ravintolaosaan (vanha rautatieläisten talo, rakennettu 1909 ja kunnostettu 2006). Kaikki huoneet on osittain sisustettu antiikkiesineillä ja huoneiden värisävyt ovat erilaisia, joten kahta samanlaista huonetta ei Alman päärakennuksesta löydy.

Vastaanotto palvelee Alman Uudessa Tornissa

Alman Torni

Erikoisimmat Alman huoneet löytyvät 1920 -luvulla rakennetusta VR:n höyryvetureiden vesitornista Alman päärakennuksen takaa. Torniin valmistui elokuussa 2015 kuusi kahden hengen saunallista huonetta sekä ylimmän kerroksen reilunkokoinen tornisuite poreammeineen ja saunoineen. Junaradan läheisyydestä huolimatta huoneet ovat erittäin hiljaisia ja rauhallisia. Sen takaa äänieristetyt ikkunat sekä ohuimmillaan noin 70cm vahvuiset tiiliseinät.

Vastaanotto palvelee Alman Uudessa Tornissa
Aamiainen tarjoillaan päärakennuksen jugendsalissa

Alman Uusi Torni

Uusimmat Alman huoneet löytyvät 2020 avatusta Alman Uudesta Tornista, josta löytyy 52 huonetta. Seitsemännestä kerroksesta löytyvät Seinäjoki ja Kristiinankaupunki -sviitit, joiden isoilta terasseilta aukeaa näkymä koko keskustan yli. 2-6 kerroksissa on viisikymmentä hotellihuonetta, joista neljä on saunallisia superior -huoneita ja niiden lisäksi standard -huonita on 15 yhden vuoteen huonetta ja 31 kahden vuoteen huonetta, joissa vuoteet saa yhteen tai erikseen.

Aamiainen tarjoillaan päärakennuksen jugendsalissa

Päärakennuksen saunallisen suiten makuuhuonenosto3.jpgTornin kahden hengen saunallinen huoneTornihuone 1

Uuden Tornin huone
Uuden Tornin saunallinen huone

TripAdvisor