Hotelli Alma

Hotelli Alma Seinäjoen keskustassa tarjoaa kolmen eri tyylisuunnan majoitusta:
Puurakenteinen Päärakennus mahdollistaa jugend -tyylisen yöpymisen tilavissa huoneissa.
Alman Tornin vanhaan höyryvetureiden vesitorniin saneeratut rouheat tiiliseinäiset huoneet saunalla tarjoavat uniikin hotellikokemuksen läheltä ja kaukaa tuleville.
Alman Uusi Torni on moderni kokonaisuus historiallisella twistillä. Hiotut yksityiskohdat luovat sujuvan hotellikokemuksen.

Hotelli Alman vastaanotto palvelee Uuden Tornin aulassa. Hotellin pääsisäänkäynti on kohti rautatieasemaa, joten junalta on helppo tulla suoraan hotelliin!

KYSY MYÖS EDULLISIA MAJOITUSTARJOUKSIA!

Huoneisiin saatavilla myös mobiiliavain, jolloin puhelimesi toimii huoneavaimena!

Vastaanoton aukioloajat:
Ma-pe 6.30 – 22.00
Lauantaisin 7.00 – 22.00
Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 8.00 – 13.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan

JOUSTAVAT PERUUTUSEHDOT
Huoneen saa käyttöön saapumispäivänä viimeistään klo 15.
Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12.
Aamiainen ravintolasalissa kuuluu aina huonehintaan.
Veloitukseton peruutus ja muutokset suoraan hotellista varattuihin majoituksiin saapumispäivään klo 18 saakka.
ILMAINEN PAIKOITUS

Alman Päärakennus

Alman päärakennuksessa on kaksikymmentä viihtyisää ja kodikasta hotellihuonetta; kaksi suitehuoneistoa, yksitoista kahden hengen huonetta sekä seitsemän yhden hengen huonetta. Huoneet sijaitsevat rakennuksen uudisosassa joka on valmistunut 2006 ja laajennettu vuosina 2012 ja 2013. Äänieristys ja muut nykyajan mukavuudet on yhdistetty vanhaa tyyliä kunnioittaen ravintolaosaan (vanha rautatieläisten talo, rakennettu 1909 ja kunnostettu 2006). Kaikki huoneet on osittain sisustettu antiikkiesineillä ja huoneiden värisävyt ovat erilaisia, joten kahta samanlaista huonetta ei Alman päärakennuksesta löydy.

LUE LISÄÄ

hotelli aseman lähellä Seinäjoki
Tornihotelli Seinäjoki Tower

Alman Torni

Erikoisimmat Alman huoneet löytyvät 1920 -luvulla rakennetusta VR:n höyryvetureiden vesitornista Alman päärakennuksen takaa. Torniin valmistui elokuussa 2015 kuusi kahden hengen saunallista huonetta sekä ylimmän kerroksen reilunkokoinen tornisuite poreammeineen ja saunoineen. Junaradan läheisyydestä huolimatta huoneet ovat erittäin hiljaisia ja rauhallisia. Sen takaa äänieristetyt ikkunat sekä ohuimmillaan noin 70cm vahvuiset tiiliseinät.

LUE LISÄÄ

Alman Uusi Torni

Uusimmat Alman huoneet löytyvät 2020 avatusta Alman Uudesta Tornista, josta löytyy 52 huonetta. Seitsemännestä kerroksesta löytyvät Seinäjoki ja Kristiinankaupunki -sviitit, joiden isoilta terasseilta aukeaa näkymä koko keskustan yli. 2-6 kerroksissa on viisikymmentä hotellihuonetta, joista neljä on saunallisia superior -huoneita ja niiden lisäksi standard -huoneita on 15 yhden vuoteen huonetta ja 31 kahden vuoteen huonetta, joissa vuoteet saa yhteen tai erikseen.

LUE LISÄÄ

Hotel Tower Seinäjoki

Varaukset 

Verkkokaupastamme

alma@hotelalma.fi tai 06 421 5200

Ryhmätkin majoittuvat Almassa!

Alman Päärakennuksen kahteenkymmeneen huoneeseen mahtuu majoittumaan noin 50 henkilöä lisävuoteiden avulla.

Vesitornin seitsemässä huoneessa majoittuu ilman lisävuoteita 14 henkilöä.

Alman Uuden Tornin 52 huonetta majoittaa 89 henkilöä omissa vuoteissaan ilman lisävuoteita.

Hotelli Alman kapasiteetti on näissä kolmessa rakennuksessa yhteensä 79 huonetta joissa on 106 yhden hengen vuodetta ja 15 parivuodetta. Lisävuoteiden avulla majoittujia Almaan mahtuu reilusti yli 150.

Jätä meille tarjouspyyntö

    *:llä merkityt kentät ovat pakollisia.