Alman

Hotelli

Hotelli Alma

Hotelli Alma Seinäjoen keskustassa tarjoaa neljän eri tyylisuunnan majoitusta:
Puurakenteinen Päärakennus mahdollistaa jugend -tyylisen yöpymisen tilavissa huoneissa.
Alman Tornin vanhaan höyryvetureiden vesitorniin saneeratut rouheat tiiliseinäiset huoneet saunalla tarjoavat uniikin hotellikokemuksen läheltä ja kaukaa tuleville. Alman Uusi Torni on moderni kokonaisuus historiallisella twistillä. Hiotut yksityiskohdat luovat sujuvan hotellikokemuksen.
Pollarin Talossa majoitut historiallisessa rakennuksessa, joka siirrettiin Ylistarosta Seinäjoen keskustaan 1911 ja siitä Alman pihapiiriin 2019. Vuonna 2022 ”kaksifooninkisen” pohjalaistalon yläkertaan saneerattiin kaksi sviittiä.
Yhteensä 81 huonetta, joista 7 erilaista sviittiä saunoineen ja poreammeineen sekä 6 saunallista juniorisviittiä.

Hotelli Alman vastaanotto palvelee Uuden Tornin aulassa. Hotellin pääsisäänkäynti on kohti rautatieasemaa, joten junalta on helppo tulla suoraan hotelliin!

Vastaanoton aukioloajat:
Ma-pe 6.30 – 22.00
Lauantaisin 7.00 – 22.00
Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 8.00 – 13.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan

JOUSTAVAT EHDOT
Huoneen saa käyttöön saapumispäivänä viimeistään klo 15 (sopimalla aiemminkin).
Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12 (sopimalla myöhemminkin).
Aamiainen ravintolasalissa kuuluu aina huonehintaan.
Veloitukseton peruutus ja muutokset suoraan hotellista varattuihin majoituksiin saapumispäivään klo 18 saakka.
ILMAINEN PAIKOITUS
SÄHKÖAUTON LATAUSPISTEITÄ (maksulliset)

Alman

Päärakennus

Alman päärakennuksessa on kaksikymmentä viihtyisää ja kodikasta hotellihuonetta; kaksi suitehuoneistoa, yksitoista kahden hengen huonetta sekä seitsemän yhden hengen huonetta. Huoneet sijaitsevat rakennuksen uudisosassa joka on valmistunut 2006 ja laajennettu vuosina 2012 ja 2013. Äänieristys ja muut nykyajan mukavuudet on yhdistetty vanhaa tyyliä kunnioittaen ravintolaosaan (vanha rautatieläisten talo, rakennettu 1909 ja kunnostettu 2006). Kaikki huoneet on osittain sisustettu antiikkiesineillä ja huoneiden värisävyt ovat erilaisia, joten kahta samanlaista huonetta ei Alman päärakennuksesta löydy.

Alman

Torni

Uniikeimmat Alman huoneet löytyvät 1920 -luvulla rakennetusta VR:n höyryvetureiden vesitornista Alman päärakennuksen takaa. Torniin valmistui elokuussa 2015 kuusi kahden hengen saunallista huonetta sekä ylimmän kerroksen reilunkokoinen tornisuite poreammeineen ja saunoineen. Junaradan läheisyydestä huolimatta huoneet ovat erittäin hiljaisia ja rauhallisia. Sen takaa äänieristetyt ikkunat sekä ohuimmillaan noin 70cm vahvuiset tiiliseinät.

Alman

Uusi Torni

Modernimpaa tyyliä edustavat huoneet löytyvät 2020 avatusta Alman Uudesta Tornista, josta löytyy 52 huonetta. Seitsemännestä kerroksesta löytyvät Seinäjoki ja Kristiinankaupunki -sviitit, joiden isoilta terasseilta aukeaa näkymä koko keskustan yli. 2-6 kerroksissa on viisikymmentä hotellihuonetta, joista neljä on saunallisia superior -huoneita ja niiden lisäksi standard -huoneita on 15 yhden vuoteen huonetta ja 31 kahden vuoteen huonetta, joissa vuoteet saa yhteen tai erikseen.

Pollarin Talo

Viimeisimpänä tulokkaana Alman kokonaisuuteen avattiin Pollarin Talo syksyllä 2022. Mandi ja Iisakki Pollarin 1911 Ylistarosta Seinäjoen keskustaan majataloksi siirtämä hirsitalo sai uuden elämän Alman historiallisessa pihapiirissä. Alakerrassa on kaksi kokoustilaa ja yläkertaan saneerattiin kaksi tunnelmallista noin kuudenkymmenen neliön sviittiä poreammeineen ja saunoineen.

Varaukset

Alman Päärakennuksen kahteenkymmeneen huoneeseen mahtuu majoittumaan noin 50 henkilöä lisävuoteiden avulla.

Vesitornin seitsemässä huoneessa majoittuu ilman lisävuoteita 14 henkilöä.

Alman Uuden Tornin 52 huonetta majoittaa 89 henkilöä omissa vuoteissaan ilman lisävuoteita.

Pollarin Talon kahdessa sviitissä on molemmissa 210 x 210 cm kokoinen jättivuode ja olohuoneissa levitettävät vuodesohvat.

Hotelli Alman kapasiteetti on näissä neljässä rakennuksessa yhteensä 81 huonetta joissa on 106 yhden hengen vuodetta ja 17 parivuodetta.
Lisävuoteiden avulla majoittujia Almaan mahtuu reilusti yli 150.

Joihinkin huoneisiimme voi tulla myös lemmikkien kanssa, jotka myös huomioimme kuten muutkin asiakkaamme. Lemmikkimaksu 30€ / viiymä.

Jätä meille tarjouspyyntö


    *:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

    Scroll to Top