Alman

Mobiiliavain

Mobiiliavain

Alman huoneisiin on saatavilla myös mobiiliavain, jolloin puhelimenne toimii avaimena hotelliin.

Halutessanne mobiiliavaimen, lähetämme sähköpostiinne linkin josta voitte ladata avainapplikaation. Tuonne applikaatioon pystymme lähettämään teille avaimen ja näin pääsette kulkemaan suoraan huoneeseenne käyttäen puhelinta avaimena.
HUOM! Puhelimessa pitää olla näytön lukitus toiminnassa.

Tällä sivulla esittelemme miten avaimen saa käyttöön ja miten se toimii.

Ilmoita haluavasi mobiiliavaimen

Mobiiliavaimen toimitusta varten tarvitsemme sähköpostiosoitteenne joka on käytössä puhelimessanne.

Saatte sähköpostiviestin, jossa näkyy varauksenne sekä linkki sovelluskauppaan, josta voitte ensimmäisellä käyttökerralla ladata Assa Abloyn ”Hospitality Mobile Access” -sovelluksen. Asentakaa sovellus ja vahvistettuanne sähköpostiosoitteenne sovelluksessa on mobiiliavain saatavillanne. Muistakaa vain sallia sovelluksen push -viestit ja bluetoothin käyttö. Myös näytön lukitus tulee olla käytössä, että avain toimii. Sovellus ilmoittaa tästä mikäli se ei ole käytössä.

Seuraavilla kerroilla varauksestanne tulee myös sähköpostiviesti ja lisäksi sovellus ilmoittaa avaimen saapumisesta push -viestillä ja avain tulee sovellukseen.

Sovelluksen sisältö

Sovellus on hyvin yksinkertainen. Alkunäkymässä voi vain valita onko näkyvillä käytössä olevat avaimet (ONGOING) vai tulevat varaukset (UPCOMING).

Mobiiliavain lähetetään sovellukseen aikaisintaan 24 tuntia ennen sisäänkirjautumisaikaa. Sovelluksessa näkyy avaimen voimassaoloaika ja huoneenne numero. Mobiiliavain toimii myös hotellin ulko-oveen sekä asukassaunaan.

Oven avaaminen mobiiliavaimella

Mobiiliavainta käytettäessa täytyy sovelluksen olla avoinna ja aktiivinen avain näkyvillä näytössä. Sitten puhelin viedään hetkeksi aikaa kiinni avainlukijaan kuten korttiavainkin, ja lukko aukeaa.
HUOM! Sovelluksen ilmoittaessa: Sorry This key is not valid not valid yet. Please contact front desk for assistance.”,on puhelin laitettava uudelleen lukijaa vasten ja annettava olla muutaman sekunnin, jotta avain aktivoituu.

Mobiiliavain toimii ulko-oveen, huoneenne oveen sekä asukassaunaan.

Avaimen voimassaoloaika näkyy sovelluksessa ja mikäli jatkatte vierailua tai tarvitsette myöhäisemmän huoneen luovutuksen, voidaan avaimen voimassaoloa jatkaa joustavasti suoraan sovellukseen. Näin ollen esimerkiksi muutokset onnistuvat vastaanottoon soittamalla eikä avainta tarvitse tuoda vastaanottoon päivitettäväksi.

Varaukset

Muista mainita jos haluat mobiiliavaimen!

Scroll to Top