Alman

Sopimusmajoitus

Alman majoitussopimus itsellesi tai yritykselle!

Majoitustarpeen ollessa itselläsi tai edustamallasi yrityksellä enemmän kuin satunnaista, kysy edullista sopimushintaa majoitukselle. Olipa tarpeesi sitten yhden yön majoitus useammin, useamman yön majoitus kerralla tai pidempiaikainen majoitustarve, kaikkiin löydämme varmasti kilpailukykyisen ratkaisun Alman tarjonnasta!

Kysy tarjousta: alma@hotelalma.fi / 06 4215200

Majoitussopimus yritykselle

Yrityksen henkilöstön majoitustarpeisiin Seinäjoella löytyy laadukas ja edullinen ratkaisu Almasta! Majoitussopimus voidaan tehdä yritykselle ja henkilökunnan majoitukset voidaan laskuttaa haluamallanne jaksotuksella, esimerkiksi kuukausittain.

Sopimushintainen majoitus on aina saman hintainen ajankohdasta ja varaustilanteesta riippumatta, eli sesonkiajan yllättävistä hinnannousuista ei tarvitse Alman majoitusten kohdalla huolehtia.

Hotelli Alma Seinäjoki edullinen kahden hengen huone

Projektimajoitus

Alman majoitusvaihtoehdoista löytyy myös kalustettuja asuntoja 2-6 henkilölle Seinäjoen keskustan tuntumasta. Tällainen vaihtoehto soveltuu mainiosti pidempiaikaiseen tarpeeseen ja majoituspaketin sisältö voidaan räätälöidä haluamaksenne esimerkiksi siivousten ja muiden palveluiden suhteen.

Tällä hetkellä vapautumassa:
3h+k / 74m2 / Joupin alueella
(ohessa pohjakuva)

Yksityinen majoitussopimus

Aina ei majotustarve liity työntekoon, joten Almaan voit tehdä majoitussopimuksen myös henkilökohtaiseen tarpeeseen. Yhtä lailla kun yritysten kohdalla, voimme tehdä henkilö-/perhekohtaisen sopimushinnan ja halutessanne laskuttaakin majoitukset ja mahdolliset ruokailut.

Viihtyisät, uusimmat ja erikoisimmat huoneet Seinäjoelta löytyy Hotelli Almasta, joten meillä saat vierailullesi muutakin arvoa kuin yöpymisen!

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot

Scroll to Top