Alman

Juhlat

Alman upea ravintolasali kabinetteineen muuntautuu monenlaisen ja -kokoisen tilaisuuden pitopaikaksi. Oli sitten aihetta juhlaan tai muistamiseen, valikoimastamme löytyy tilat ja tarjoilut erikokoisille ryhmille. Alma on avoinna koettavaksi – kaikille. Voit tulla viettämään kaikkia ihmiselämään mahtuvia tapahtumia Alman upeisiin tiloihin maittavien tarjoilujen ja yksilöllisen palvelun kera!

Kastejuhlat, lastenjuhlat, rippijuhlat, valmistumisjuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät, hääpäivät, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet ja kaikki näiden tilaisuuksien väliin sopivat 2-160 hengen tapahtumat järjestämme Almassa ammattitaidolla ja kokemuksella!

Tutustu myös juhliin sopiviin kabinettitiloihin Kokous -sivullamme!

Yritystilaisuudet

Alkavan yrityksen perustamiskokouksesta ison pörssiyhtiön vuosijuhlaan – kaikki onnistuvat Almassa aina 160:n vieraan kokoisiin juhliin saakka. Oli kyseessä aamaistilaisuus asiakkaille, tiimin palkintoillallinen, tyky-päivä tai cocktailtilaisuus, kannattaa kääntyä Alman asiantuvan henkilökunnan puoleen ja suunnitella tilaisuutesi heidän kanssaan. Näin voit olla varma että epäonnistumiselle ei ole sijaa.

Yksityistilaisuudet

Mikäli tilaisuutenne laatu tai koko on sitä luokkaa, että ette muita mieluusti haluaisi samaan aikaan ravintolaamme, voimme sopia pidettäväksi yksityistilaisuuden. Tällöin koko huomiomme on Teidän Tilaisuudessanne.

Häät

Alman upeat ja tunnelmalliset tilat tarjoavat ainutlaatuiselle päivällenne arvoisensa puitteet. Tarvittaessa Almaan rakentuu vihkialttarikin, jolloin kirkosta juhlapaikalle siirtymistäkään ei tarvitse miettiä. Kaikki tarjoilut hoidetaan Alman puolesta yhdessä hääparin kanssa suunnitellen. Häämenun hintaan kuuluu aina mm. kattaus, tarjoilu, tilavuokra ja siivous.

Varaukset

Jätä meille tarjouspyyntö


    *:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

    Scroll to Top