Tervetuloa

Hotelli Alma Seinäjoki

Alma on yksityinen perheyritys Seinäjoen keskustassa, rautatieaseman vieressä.
Tarjoamme kokonaisvaltaisesti majoitus-, kokous- ja ravintolapalvelut perinteisen ja ystävällisen palvelun kera.
Historialliset, vanhaa kunnioittaen saneeratut rakennukset, sekä uusi seitsemänkerroksinen hotellirakennus mahdollistavat majoituksen ja kokoustilan jokaiseen makuun.

Puhelin 064215200 / sähköposti alma@hotelalma.fi

Saapuminen

Juna/bussi: asema vieressä
Auto: ilmaiset parkkipaikat,
sähköauton lataus

Majoitus

81 huonetta
* 7 sviittiä, 6 juniorisviittiä
* neljä erilaista hotellirakennusta

Kokous

17 kokoustilaa
* 2-80 hlö
* toimiva tekniikka

Ravintola

100 asiakaspaikkaa + kabinetit
* aamiainen, lounas & ala carte
* yksityistilaisuudet

Saapuminen

Junat tuovat tunnissa Tampereelta sekä reilussa kahdessa ja puolessa tunnissa Helsingistä ja Oulusta sadan metrin päähän Alman ovelta.
Linja-autoasema on samassa rakennuksessa rautatieaseman kanssa, joten bussillakin pääsee suoraan lähes Alman ovelle.

Omalla autolla saapuville löytyy parkkipaikat veloituksetta Alman pihasta. Saatavilla niin pistokepaikkoja kuin sähköauton latauspisteitä.

Saapumisaika voidaan aina sopia joustavasti, huoneen saa käyttöön tarvittaessa vaikka heti aamusta ilman eri veloitusta, mikäli varaustilanne sen sallii. Samoin myöhäisempi huoneenluovutus useimmiten onnistuu veloituksetta.

Majoitus

Neljästä erityylisestä hotellirakennuksesta löytyy joka makuun sopiva vaihtoehto samasta pihapiiristä. Alman Päärakennus ja Uusi Torni on yhdistetty samaksi sisätilaksi ja Alman Tornista matkaa Uuden Tornin ovelle on kymmenkunta metriä. Pollarin Talo sijaitsee parkkipaikan toisella puolella samassa pihapiirissä.

Päärakennuksessa on 20 jugend -tyylistä tilavaa Superior ja Suite -tason huonetta.
Päärakennuksessa palvelee myös ravintola, joka on saneerattu vuonna 2006 vanhaan Rautatieläisten Taloon vuodelta 1909.
Päärakennuksen ravintolassa on tarjolla myös aamiainen päivittäin, muillekin kuin majoittujille.

Alman Tornista löytyy kuusi saunallista Juniorisviittiä sekä ylimmän kerroksen Tornisviitti.
Höyryvetureiden 1920-luvun vesitorniin saneerattiin nämä uniikit huoneet vuonna 2015.

Alman Uudessa Tornissa on 46 Business Standard -tason huonetta, neljä Sauna Superior -huonetta sekä kaksi upeaa seitsemännen kerroksen sviittiä, joiden parvekkeilta ja saunan lauteilta on näkymä yli kaupungin keskustan.
Alman Uusi Torni valmistui vuonna 2020 ja sen aulassa palvelee hotellin vastaanotto kaikkiin rakennuksiin saapuvia majoittujia.

Pollarin Talossa on kaksi yksilöllistä ja keskenään erityylistä sviittiä täysin omassa rauhassa.
Historiallinen talo siirrettiin Seinäjoen keskustasta Alman pihaan vuonna 2019 ja saneerattiin 2022 sviiteiksi ja kokoustiloiksi.

Kokous

Kokoustiloja Almasta löytyy 17, joissa kaikissa toimiva esitystekniikka sekä mahdollisuus kokoustarjoilujen nauttimiseen.

Kiinteän tilakohtaisen esitystekniikan lisäksi saatavilla tilasta riippuen, mm.:
* äänentoisto + mikrofoni
* fläppitaulut / valkotaulut
* nopea verkkoyhteys (langaton/kaapeli)
* kamerat striimaukseen tai kokoukseen
* kokouskaiutin
* lisänäytöt
* palveleva henkilökunta

Ravintola

Ravintola palvelee Alman Päärakennuksessa. Asiakaspaikkoja Pääsalissa on noin sata ja useissa kabineteissa kymmeniä lisää.

Keittiömme on avoinna aamusta iltaan ja siellä osaava henkilökunta valmistaa laadukkaista lähiraaka-aineista aamiaisetlounaatala carte -annoksetnoutopöydät ja kokoustarjoilut. Arvostamme perinteistä kokkaustaitoa ja teemme ruokamme aidoista raaka-aineista omin käsin itse maustaen ja keittäen.

Ravintolasalina palvelee kuusimetriä korkea jugendsali, jossa asiantuntevat asiakaspalvelijamme tarjoilevat katettuihin pöytiin perinteisesti palvellen. Maistuvien ruokien lisäksi tarjolla runsas juomavalikoima; monipuolinen viinilista samppanjoineen, perinteiset ja uudemmat drinkit sekä kattava olut-, siideri- ja long drink -valikoima. Kaikkia juomia löytyy luonnollisesti myös alkoholittomina, mm. drinkeissä käytämme alkoholittomia tisleitä tuomaan asiaan kuuluvan pohjamaun.

Yritys

Hotelli-Ravintola Alma on yrittäjävetoinen perheyritys, joten voimme toimia joustavasti ja asiakkaan erikoisemmatkin toiveet toteuttaen, koska päätökset tehdään ”tiskin takana” ilman viiveitä.

Oy Alma Group Hotels Ab:n perusti Petri Pihlajaniemi vuonna 2001 (tuolloin nimellä Oy KRS-Loco Ab) pyörittämään Kristiinankaupunkiin vanhaan veturitalliin saneeraamaansa kesäravintola Veturitallia. Toiminta laajeni Kristiinankaupungissa ja mukaan tuli ravintola (Café Alma), hotelli (Hotel Alma), hostelli (Hostel Alma) ja muita erilaisia majoituskohteita.

Vuonna 2006 toiminta laajeni Seinäjoelle, kun Hotelli-Ravintola Alma valmistui vanhaan Rautatieläisten Taloon. Samana vuonna Petrin sisko Heidi Pihlajaniemi (nyk. Ylikoski) ja Juha Ylikoski ostivat yrityksen Petrin keskittyessä vanhojen kiinteistöjen saneerauksiin (mm. Kalevan Navetta ja Pollarin Talo) sekä uudiskohteiden rakentamiseen.

Yrityksellä oli toimintaa sekä Kristiinankaupungissa että Seinäjoella vuoteen 2011 saakka, jolloin Hotel Alma ja Café Alma siirtyivät Kristiinankaupungissa paikallisille yrittäjille. Seinäjoella yrityksellä on ollut toimintaa myös Perhehotelli Nurmelassa ja Seinäjoen Varastohotellissa, mutta nykyisin toiminta on keskittynyt ainoastaan Seinäjoen rautatieaseman viereiselle alueelle.

Varaukset

Jätä meille tarjouspyyntö


    *:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

    Scroll to Top